Феттель став кращим за підсумками тестів в Барселоні
СВІТ АВТО: Автомобільні новини

Феттель став кращим за підсумками тестів в Барселоні

20.11.2008

Гонщик Red Bull Себастьян Феттель зберіг за собою кращий час за підсумками перших міжсезонних тестів "Формули-1", що пройшли в Барселоні. У третій, останній день тестів, німець зміг поліпшити свій результат майже на півсекунди. Друге і третє місця за підсумками трьох днів випробувань зайняли гонщики Toro Rosso – Себастьєн Бурде і Себастьєн Буемі. Таким чином, гонщики Дітріха Матешитца, якому належать обидві команди, очолювали тестові протоколи впродовж усіх днів тестів.

Тест-пілот McLaren Гару Пафет продовжив обкатку системи KERS і закінчив день на четвертій позиції, випередивши Дженсона Баттона (Honda). На шостому і сьомому місцях розташувалася пара пілотів BMW – Крістіан Клін і Нік Хайдфельд. Клін тестував KERS, тоді як Хайдфельд зосередився на роботі з аеродинамікою і "накоченням" машини до нових покришок.

Бруно Сенна показав восьмий час, помітно підтягнувшись до свого партнера Дженсона Баттона – бразильський новачок поступився досвідченому напарнику всього три десятих секунди. У середу Сенна вперше отримав можливість їздити цілий день - у перші два дні він ділив машину з Лукасом ді Грассі.

Десятку замкнули Нельсон Піке-молодший (Renault) і Ніко Хюлькенберг (Williams). Тестер Ferrari Лука Бадоєр знову не потрапив у першу десятку, програвши Феттелю понад три з половиною секунди. Бадоєр продовжив обкатувати двигун і коробку передач.

Замкнула протокол пара гонщиків Force India – Джанкарло Фізікелла і Педро де ла Роса.

return_links(); ?>