Фернандо Алонсо не вірить у прогрес команди
СВІТ АВТО: Автомобільні новини

Фернандо Алонсо не вірить у прогрес команди

23.06.2009

Фернандо Алонсо Двократний чемпіон "Формули-1" Фернандо Алонсо, який другий сезон підряд виступаєй у складі Renault, заявив, що сподівається на прогрес команди, але сумнівається в тому, що французькій конюшні вдасться той же прорив, який був у неї минулого року. Про це іспанець заявив виданню AS.

"Минулого року ми були в більш менш тій же позиції, але внесли зміни в машину, що дозволило нам перемогти. Зараз ми сподіваємося на ще один "чарівний" крок. Я знаю, що насправді буде дуже важко досягти такого ж прогресу і цього року. Думаю, варто подумати про майбутнє", - заявив Алонсо.

У минулому сезоні іспанець повернувся в Renault після одного року, проведеного в McLaren. З самого початку сезону автомобіль Renault R28 не дозволяв Алонсо або Піке-молодшому боротися за перемоги в гонках, проте у другій половині чемпіонату результати покращали, і Алонсо вдалося виграти два Гран-прі (у Сінгапурі і Японії).

У 2008 році після восьми етапів на рахунку Renault у Кубку конструкторів було десять очок. У перших восьми гонках нинішнього сезону французька команда набрала на одне очко більше.

return_links(); ?>