Mercedes-Benz CL перейменують в S-Class Coupe
СВІТ АВТО: Автомобільні новини

Mercedes-Benz CL перейменують в S-Class Coupe

23.06.2009

Mercedes-Benz CL-Class Компанія Mercedes-Benz приступила до випробувань оновленої версії автомобіля CL-Class, назва якого після виходу на ринок буде змінена на S-Class Coupe. Про це повідомляє британське видання Evo, яке опублікувало у вівторок шпигунські фотографії цієї машини, зроблені неподалік від німецького гоночного трека Нюрбургрінг.

Судячи із знімків, купе матиме новий, агресивніший, передніший бампер з світлодіодними лампами денного світла, інші дзеркала заднього виду і грати радіатора, фари головного світла іншої форми, змінений задній бампер з інтегрованими патрубками випускної системи і світлодіодні задні ліхтарі. Чи буде модернізована технічна начинка автомобіля наразі не відомо. Передбачається, що на новому CL з'явиться система, яка знижує вплив бічного вітру на траєкторію руху машини, а також деякі інші електронні системи, що встановлюються на оновлений S-Class.

Очікується, що прем'єра оновленого Mercedes-Benz CL-Class відбудеться наступного року на одному з великих міжнародних моторшоу.

Mercedes-Benz CL-Class Mercedes-Benz CL-Class

return_links(); ?>