Спадкоємець Toyota Supra з'явиться у 2011 році і стане гібридом
СВІТ АВТО: Автомобільні новини

Спадкоємець Toyota Supra з'явиться у 2011 році і стане гібридом

23.06.2009

Toyota FT-HS Hybrid Компанія Toyota планує на майбутньому моторшоу в Токіо представити концептуальну версію спадкоємця спорткара Supra, виробництво якого було припинено у 2002 році. Як повідомляє сайт 7Tune, серійне виробництво нової "Супри", яка поки що носить внутрішньокорпоративне позначення 086A, повинно розпочатися до кінця 2011 року.

За попередніми даними, прототипом Supra стане нова версія спортивного концепт-кара Toyota FT-HS, який вперше був представлений два роки тому. Відзначимо, що перший FT-HS, обладнаний гібридною силовою установкою з бензиновим V6, за своїми габаритними розмірами був близький до купе-кабріолета Lexus SC 430 - розмір його колісної бази становив 2,6 метра, а загальна довжина не перевищувала 4,25 метра. Крім того, у машини була ідеальна развіска по осях в пропорціях 50:50, а з нуля до "сотні" вона розганялася всього за чотири секунди, що дорівнює показникам суперкарів, обладнаних восьмициліндровими моторами.

Спадкоємець Toyota Supra матиме переднемоторную компоновку, задній привід і гібридну силову установку, що включає бензиновий шестициліндровий двигун об'ємом 3,5 літра і потужністю 292 кінських сили від Lexus GS450h, електромотори і батареї. Загальна потужність силової установки становитиме близько 400 кінських сил.

return_links(); ?>