Седан BMW 7-Series отримав версію M Sport
СВІТ АВТО: Автомобільні новини

Седан BMW 7-Series отримав версію M Sport

24.06.2009

BMW 7-Series У гамі седанів BMW 7-Series з вересня нинішнього року з'являться "спортивні" модифікації під назвою 7-Series M Sport. Такі моделі відрізнятимуться від базових комплектацій агресивнішим обтіканням кузова, 19-дюймовими колісними дисками, наявністю спортивних сидінь і нового рульового колеса - такого ж, як у інших М-моделей. Про це пише британський журнал Car.

Крім того, в лінійці BMW 7-Series, як і передбачалося, з осені з'явиться новий турбодизель - трилітрова рядна "шестірка", оснащена двома турбінами, яка розвиватиме 306 кінських сил. Максимальний обернатальний момент такого мотора становитиме 600 Нм, а з нуля до ста кілометрів на годину седан з цим двигуном зможе прискорюватися за 6,3 секунди.

Крім того, трохи менш могутня версія того ж дизеля (730d), що розвиває 286 кінських сил, матиме нову систему уприскування палива, що дозволить зробити її трохи економнішою (-0,3 літра палива на сто кілометрів шляху) і екологичнішою.

Дебют нових модифікацій BMW 7-Series відбудеться на автосалоні у Франкфурті, після чого ці новинки з'являться у європейських дилерів BMW.

BMW 7-Series BMW 7-Series

return_links(); ?>