Петтер Сольберг знову незадоволений своєю машиною
СВІТ АВТО: Автомобільні новини

Петтер Сольберг знову незадоволений своєю машиною

24.06.2009

Петтер Сольберг (Petter Solberg World Rally Team, Citroen Xsara WRC) під час Ралі Греції, 2008 Чемпіон світу з ралі 2003-го року Петтер Сольберг знову заявив, що незадоволений своєю машиною. За словами норвезького гонщика, на Ралі Польщі йому необхідно "більше за потужність". Слова Сольберга передає сайт crash.net.

"Ралі Польщі – дуже швидка гонка, тому нам потрібно більше потужності, щоб атакувати так, як ми хочемо. До етапу ми лише двічі проїдемо по спецділянках, але буде дуже важливим зробити точну стенограму. Якщо ми хочемо боротися за подіум у Польщі, то потрібно бути ідеально підготовленими", - заявив Сольберг.

Уперше Сольберг висловив незадоволеність своїм автомобілем – Citroen Xsara 2001-го року випуску – на початку травня. Норвежець тоді сказав, що через радіатор двигун охолоджується недостатньо добре, що приводить до втрати потужності. Сольберг так і не отримавв нового мотора, проте зміг домовився із заводською командою Citroen, яка надала йому новий кузов. Минулого тижня знову з'явилися повідомлення, про те що Петтер хоче виступати на іншій машині і протестує Peugeot 307 після гонки у Польщі.

Ралі Польщі відбудеться 26-28 червня і стане восьмим етапом нинішнього сезону.

return_links(); ?>