Концерн GM почав випробування перших зразків гібрида Chevrolet Volt
СВІТ АВТО: Автомобільні новини

Концерн GM почав випробування перших зразків гібрида Chevrolet Volt

25.06.2009

Chevrolet VoltКомпанія General Motors приступила до випробувань передсерійних екземплярів "підключуваних гібридів" Chevrolet Volt. Як повідомляє американське видання Automobile, тести автомобілів проводяться в міських умовах недалеко від випробувального центру концерну у місті Уоррен, штат Мічіган. Найближчим часом планується побудувати в цілому 80 екземплярів гібридів Volt, випробування яких продовжаться аж до виходу моделі на ринок.

Серійні Chevrolet Volt планується оснащувати гібридною силовою установкою, до складу якої входить 150-силовий електромотор і літій-іонні акумулятори, для заряджання яких в русі використовуватиметься 1,4-літровий бензиновий двигун. На стоянці автомобіль можна буде зарядити від звичайної побутової електромережі. Очікується, що одного заряду батарей вистачить, щоб забезпечити седана Chevrolet Volt рух на протяг приблизно 64 кілометрів.

Виробництво товарних Chevrolet Volt буде налагоджено на детройтському заводі GM у листопаді наступного року. За попередніми даними, вартість таких гібридів становитиме близько 40 тисяч доларів.

return_links(); ?>