Компанія Citroen показала дилерам новий хетчбек C3
СВІТ АВТО: Автомобільні новини

Компанія Citroen показала дилерам новий хетчбек C3

25.06.2009

Citroen C3 Мережеве видання Worldcarfans опублікувало перші шпигунські фотографії хетчбека Citroen C3 нового покоління, зроблені у Франції на закритій презентації автомобіля. Як повідомили порталу близькі до автовиробника джерела, ця машина з'явиться у продажу до березня наступного року, проте не замінить у гамі нинішню модель, яка залишиться на конвейєрі як доступніша альтернатива. Очікується, що світова прем'єра нового C3 відбудеться у вересні нинішнього року на моторшоу у Франкфурті.

Судячи із знімків, новий Citroen C3 збереже спільну зі своїм попередником форуму кузова і лінію даху, проте отримає абсолютно інше оформлення передньої і задньої частини кузова. Спереду хетчбек наступного покоління нагадує концептуальний автомобіль DS3 – у них схожі фари головного світла, великі трапецієвидні грати радіаторів, форма дзеркал заднього вигляду і передні бампери. Крім цього, у новинки з'явилося більше хромованих деталей, інші двері з глибокою виштамковкой в нижній частині і панорамне лобове скло, що доходить майже до середньої стійки. При цьому за деякими даними, для C3 також буде доступна і цілком скляний дах, що проходить майже до заднього скла.

Задня частина кузова також практично повністю зміниться. У новинки з'являться нові двері багажника, інші задні ліхтарі і бампер. Фотографій салону поки не представлено, проте, за інформацією Worldcarfans, центральна консоль і панель приладів теж будуть виконані у стилістиці концепт-кара DS3.

Які двигуни будуть пропонуватися для Citroen C3 наступного покоління поки що не відомо. Відзначимо, що для нинішньої моделі на європейському ринку доступні чотири бензинових і дизельних мотори потужністю від 59 до 108 кінських сил. У гамі трансмісій – механічна, автоматична і роботизована коробки передач.

Citroen C3 Citroen C3

return_links(); ?>