Сьогодні, аби поласувати свіжими круасанами, не обов’язково мріяти про подорож до Парижу, адже зробити це можна в самому серці України – в рідному Києві.
|  |
Ось уже багато років любителів смачної випічки чекає хлібна майстерня «Буланжері Артісан», столичні заклади якої пропонують широкий асортимент запашних виробів. Аби ознайомитися з усіма доступними позиціями, варто перейти за посиланням http://www.artisan-boulangerie.ua/ua/ або особисто відвідати пекарню.
Оскільки хліб та інші смаколики випікаються безпосередньо у пекарнях закладу, власники майстерні можуть гарантувати, що їхня продукція – якісна, смачна, завжди свіжа і корисна. Що й не дивно, бо спеціалісти мережі використовують якісні складники, зокрема, борошно з всяким вмістом клітковини, а також закваски власного виготовлення.
Далеко не всі пекарні київа здатні запропонувати своїм покупцям настільки широкий асортимент виробів. Серед найпопулярніших у відвідувачів закладів «Буланжері Артісан» замовлень – славнозвісні круасани, які випікаються із листкового дріжджового тіста. Кондитери пропонують спробувати круасани з різними начинками – шоколадною, з заварним кремом, ягідною, фруктовою тощо. Тільки позитивні відгуки має й інша смачна солодка продукція: - пироги,
- тарти,
- штоллени,
- кекси,
- краватки,
- чізкейки.
Придбати в закладах мережі можна і випічку з солоною начинкою – кіши, сандвічі, крепи і так далі.
І, звісно ж, традиційно високим попитом користується хліб від «Буланжері Артісан»: як багато чисельні класичні сорти, так і варіанти, виготовлені за оригінальною рецептурою. Зокрема, чіабата – італійський хліб з низьким вмістом калорій, паве «Прованс» – продукт на основі гарбузової каші, а також французькі багети. Також гості закладів мають змогу доповнити замовлення холодними і гарячими напоями на будь-який смак.
|